SPASS 

 

 

 

 

 

Spass är sångare och gitarrist. Han har en sjukt trasig uppväxt i bagaget. Hans favoritdryck är en back öl. Om man frågar honom om hans intressen så svarar han att det är en back öl. 

PETER

Peter spelar bas och mungiga. Hans favoritdryck är sprit. "Det finns inget som slår ett glas sprit. Så är det bara. I övrigt kan allt dra åt helvete".

JANNE

Janne spelar gitarr och körar. Janne gillar grillar och kanoner. Janne är kanon. Om man frågar honom vad hans intressen är så svarar han att det är att vara kanon.

DANNE

Danne spelar gitarr och körar. Han har inga som helst intressen och detta ointresse har blivit som ett intresse i sig. Det händer ibland att Danne syns på stan. Om någon då frågar vad han gör där så blir troligen svaret "det har jag faktiskt ingen jävla aning om".

PÄR

Pär är den som ser till att vi spelar i takt. Vi vet inte så mycket om hans uppväxt eftersom vi alla faller i tröstlös gråt redan när han avhandlat 5-årsstadiet. Hans hobby är allt som börjar på bokstaven L. 

HARVAR BROCK

Harvar är inte bara Dödsbabs manager. Han är också ett femstjärnigt svin. En frimurare som har ett inramat foto av Per Ahlmark på sitt skrivbord. En flottig borgarbracka som inte skyr några medel för att roffa åt sig merparten av bandets fjuttiga gage. Han har inte bara stulit ur röda korsets insamlingsbössor och parkerat sin BMW på handikapprutor, han sålde även sin mors benprotes för ett glas gognac en gång i tiden medan hon sov.